четверг, 29 октября 2015 г.

Через 90 років на Землі пануватиме аномальна спека – вчені





Науковці попереджають, що жителям на планеті Земля слід очікувати на аномальну спеку, через яку люди не зможуть виходити на вулицю.

Новину повідомляє «Преса України».

Кліматологи розповіли, що дане природне явище не буде стосуватись усієї планети, а змін у кліматі слід очікувати у 2100 році.

Відповідно до підрахунків фахівців, в першу чергу кліматичні зміни відбудуться у країнах Перської затоки, а саме ОАЕ, Саудівської Аравії, Катару і Брейхену. У певних містах температура може сягати 77 градусів Цельсія.

Збудована кліматична модель демонструє, що загалом температура повітря встановиться на позначці 35 градусів Цельсія.

Науковці нагадують, що відповідні погодні умови є неприйнятними для людини, адже за таких показників людському організму дуже важко підтримувати життєдіяльність.

Але науковці заспокоюють людей і додають, що такий клімат встановиться не на постійний період. Такі температурні стрибки будуть виникати раз на десять років.

Нагадуємо, що мільйони мешканців з США можуть покинути свої будинки, якщо токсичні викиди, які розігрівають атмосферу збережуться на нинішньому рівні до 2100 року. Через таку ситуацію рівень Світового океану підніметься на 4,2 метра.

Комментариев нет:

Отправить комментарий