четверг, 29 октября 2015 г.

"Корабель Росія" тоне, а на ньому йде війна, - Піонтковський

Фото - Незадоволення регіональних еліт у Росії наростає

Незадоволення регіональних еліт у Росії наростає Незадоволення регіональних еліт у Росії наростає, "на потопаючому кораблі йде боротьба". Про це розповів російський політолог, журналіст, громадський діяч Андрій Піонтковський, пише Обозреватель. - Боротьба на потопаючому кораблі дійсно є, - сказав він. 

- Незадоволення регіональних еліт у будь-якому випадку буде наростати, тому що скорочується фінансовий пиріг, - спрогнозував політолог. У цьому контексті він нагадав про недавню невтішну заяву міністра фінансів Росії Антона Силуанова про істотне скорочення державних резервів. 

- Тож боротьба за пиріг, що скорочується, різко загострюється, - зауважив він. Читайте: Різниця між Росією і Білоруссю за 50 секунд (ВІДЕО) - Арешти губернаторів – скандальні і гучні – теж показовий елемент у цій боротьбі, - додав він.

- Після гучного арешту губернатора Комі Гайзера дуже характерну заяву зробило анонімне джерело з адміністрації президента, сказавши, що очікується ще шість-сім таких же кримінальних скандалів на губернаторському рівні, "а взагалі у нас у розробці знаходиться пара десятків губернаторів", - нагадав політолог. 

Водночас він заявив: не варто ідеалізувати жодну зі сторін, оскільки "більшість регіональних керівників – такі ж шахраї і злодії, як ті люди, які керують федеральним центром".

Джерело: fakty.ictv.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий