Місія ОБСЄ повідомила про перестрілку біля «Вольво-центру» в Донецьку



Про це йдеться у звіті ОБСЄ за 20 жовтня. Новину передає "Преса України". Спостерігачі спеціальна моніторингова місія ОБСЄ розповіли про перехресну перестрілку між українськими бійцями і терористами в районі Донецького аеропорту біля "Вольво-Центру".

"СММ чула загалом 28 вибухів і два одиночних постріли в 3-5 км на північний-північний-схід, захід і північний-північний захід від поста спостереження центру СЦКК на залізничній станції Донецька", - йдеться в повідомленні.

За інформацією російського представника СЦКК, внаслідок перестрілки було вбито одиного бойовика і ще один поранений.

Повідомляється, що місія ОБСЄ не змогла одразу відвідати місце інциденту з причин безпеки.

"О 13:28 дві машини приїхали на пост спостереження, і представник "ДНР" показав СММ тіло молодого чоловіка, який, за словами бойовиків, був вбитий під час цієї перестрілки. Трохи згодом прибули ще дві машини з чотирма озброєними представниками "ДНР" і один з них дуже агресивно лаявся на СММ", - зазначили у звіті.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, місія ОБСЄ розповіла, що зафіксували розміщення 27 танків та іншої військової техніки терористів так званої "ДНР" на Маріупольському напрямку.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 коммент. :

Отправить комментарий