В Україні триває «п’ятий термін Кучми», — журналіст Івшина вважає, що нинішню владу нічого не навчив Майдан, а у президента


Фото Николая Тимченко 31.07.14 Летняя школа журналистики. Лариса Ившина


Головний редактор газети «День» Лариса Івшина вважає, що нинішня політична ситуація нагадує часи президенства Леоніда Кучми. Чинний Президент та уряд працює за тими ж «стандартами». Пише «День«.

Зокрема, Івшина вважає, що нинішню владу нічого не навчив Майдан, а у президента залишилась одна мета – методами 90-х зберегти власний капітал та утриматись на «займаних позиціях».

«Чого не зрозуміли вчасно? У нас — «п’ятий термін Кучми». Два майдани не змогли похитнути владу «клану», який сформувався за кремлівської підтримки і зазнав мутацій . Мета: збереження капіталів (походженням з методів — 90х) і особистої безпеки. Для цього розкладались які не які партіі — заводились «проекти», з ефірів зникали справжні — натомість розкручувалися «приватизовані» громадські організації, лідери , політологи», — вважає Лариса Івшина.

«Народ другого Майдану не розумів інтересів «людей Сцени Майдану» і не мав своєі пропозиціі , тому став «гарматним м’ясом» в жорсткій міжклановій боротьбі . Тому так важливо не допустити придушення справжньоі опозиціі , яка зародилася в Глухові , в Павлограді , Дніпрі … в усіх силах Реального Опору московській агресіі — явній і таємній. Не дати спровокувати міжусобиці і Руїну», — підсумувала Івшина.

Щодо ситуації із затриманням нардепа Геннадія Корбана, журналістка зазначила: «Ефект Ходорковського». Він теж «був рейдером, бандитом з 90х», але посадив його, як відомо, Путін за те , що сказав на нараді: навколо президента — корупціонери».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 коммент. :

Отправить комментарий