ЦЕ ПРОСТО СЕНСАЦІЯ!!!! У Лондоні побили Парубія ВІДЕО!!!

У Лондоні побили Парубія


23 жовтня у Лондоні під час зустрічі Андрія Парубія з представниками української діаспори його мало не лінчували за цинічне відбілювання злочинів теперішньої влади.

Як вже писав ІНФОРМАТОР, Андрія Парубія українські діаспоряни Великобританії негостинно зустріли 23 жовтня під час зустрічі і мало не побили.

Як виявилось, представнику Порошенка готували незручні питання, і навіть готувалися побити жінки за репресії проти націоналістів. Українська громада Лондона підняла питання про те, що зараз в українських в’язницях та СІЗО патріотів сидить більше, ніж за режиму Януковича.

Не менш гостро поставили питання і про те, що справу розстрілу “Небесної Сотні” досі не розслідували і затягують, влада змовилась із “беркутівцями”, і амністувала їх без згоди народу. А націоналістів без суду звинувачують у надуманих і недоведених “злочинах”. Зокрема, аудиторія на високих тонах запитала Парубія чому без висновків суду 31 серпня після подій під парламентом були звинувачені активісти “Свободи”. Не менше їх зацікавило питання, чому на бездоказовій базі обвинуватили і тримають під вартою народного депутата Ігоря Мосійчука. Останній визволив “Штефана” з “Айдару” із рук беркутівців, які нині служать у “нацгвардії” та правоохоронних органах. У відповідь на це влада переслідує Мосійчука та Штефана.

Також присутні звинуватили Порошенка та Яценюка, яких назвали олігархами-злочинцями. Градус спілкування у залі був дуже напружений, і Парубія постійно перебивали, особливо коли він ухилявся від прямої відповіді або “лив воду”.

Зокрема, намагаючись виправдатись перед присутніми, він заявив, що мало не він один створив “Самооборони майдану”, і своєю заслугою вважає те, що з неї до Верховної Ради пройшли 16 чоловік, які стали депутатами.

Також Парубій спробував присвоїти собі заслуги у організації відправки учасників Майдану на фронт, і створенні батальйону “Айдар” та інших добровольчих загонів. Виправдовуючись за покривання злочинців, які розстрілювали Небесну Сотню, Парубій заявив, що все його тіло усіяне осколками, і під час Майдану, начебто, він був чотири рази поранений.

Загалом, на жодне питання громади Лондона Андрій Парубій так і не відповів прямо, і виглядав розгублений таким прийомом. Сам діалог і гострі питання ані він, ані прес-служби парламенту та оточення президента не захотіли висвітлювати, однак, Банкова врахувала негативний досвід спілкування з діаспорою і винесла рішення припинити публічні спілкування команди президента з непідконтрольними їм громадами.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 коммент. :

Отправить комментарий