Знайомтеся Варсавія Борунь - Гончарова, Шісти -річна дівчинка її серце поза межами грудей





Перед вами Варсавія Борунь - Гончарова . Коли вона народилася лікар сказав мамі що дитина не виживе , але пройшло 6 років і вона продовжує боротися з цією хворобою.


Варсавія родом з Росії в даний час проживає в Південній Флориді з мамою. Вона страждає від 
вродженої вади серця пентада .Це дуже рідкісний вродженої стан, який виникає в близько 5,5 на один мільйон живонароджених .


Цей стан призводить немовлят народжуються з життєво важливими органами на зовнішні.Тяжкість захворювання відрізняється від випадку до випадку. У випадку Варсавії, серце і кишечник перебуває за межами її грудей і живота.


Серце маленької 6 -річної дівчинки може насправді битися поза межами її живота. Покрите воно тонким шаром шкіри. 


Враховуючи, що серце не захищене її стан може бути смертельним , де легкий удар або падіння може призвести до значної шкоди або смерті. На щастя для Варсавії, мати Дарія Борунь знайшла лікаря Дитячої лікарні Бостона там готові лікувати рідкісну хворобу її дочки.


Вона відчайдушно бореться за своє життя потребуючи операції , щоб виправити свою ваду. Варсавія не може експлуатуватися протягом принаймні ще двох років через її високий кров'яний тиск. Позитивних однодумців Варсавія " Борунь - Гончарова, любить понад усе а також , дельфінів, малювання, музику, танці і особливо як танцює Бейонсе.


Виступаючи на новинах , Варсавія додала: "Я знаю, чому у мене серце зовні, тому що Ісус хоче, показати людям, що він може зробити дивовижні речі , такі як я " зазначила дівчинка.



















Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 коммент. :

  1. Жаль девочку.
    Жаль в двойне.
    Из-за болезни и христанутости. Хоть и помогли врачи, но она говорит спасибо исусу. Это пиздец.

    ОтветитьУдалить