Шепелєв і рідні Фріске нарешті поділили її сина

Шепелєв і рідні Фріске нарешті поділили її сина - фото 1






Батьки покійної співачки Жанни Фріске отримали законне право бачитися зі своїм онуком Платоном

Органи опіку, куди свого часу звернулися рідні екс-"Блестящей", стали на їхню сторону, пише depo.ua з посиланням на "Комсомольская правда".

"Органи опіки прийняли нашу сторону і задовольнили всі вимоги сім'ї Фріске по спілкуванню з дитиною", - розповів юрист сім'ї Фріске Олександр Карабанов.

"Весь регламент спілкування з дитиною буде розписаний в протоколі, який ми найближчим часом отримаємо в органах опіки. Шепелєв приїхав з трьома охоронцями, які були оснащені спеціальними засобами. Але навіть ця клоунада не допомогла Дмитру наполягти на своїй позиції", - додав він.

Юрист зазначив, що Шепелєв був здивований рішенням органів опіки.

"При цьому, Дмитро заявив, що відносно Володимира Борисовича Фріске він подав заяву в поліцію за фактом погроз. Безумовно, ми будемо юридично цю ситуацію відстежувати і не дозволимо, щоб відносно Володимира було порушено кримінальну справу", - зауважив адвокат.

Як відомо, Шепелєв написав заяву на батька Фріске, після того як той почав погрожувати його вбити. До слова, чоловік вже відверто каже, що хоче позбавити телеведучого життя і навіть готовий заплатити комусь за це.

Нагадаємо, майже одразу після смерті Фріске її рідні почали інформаційну війну проти Шепелєва. Батько покійної співачки регулярно з'являвся на телеканалах і розповідав неприємні речі про чоловіка, який офіційно так і не став його зятем. Сам Дмитро уникає спілкування з пресою.

Шепелєв дійсно є біологічним батьком їхнього онука Платона. Тому у Фріске хочуть, аби телеведучий зробив ДНК-тест. Але змусити до цього Дмитра не може навіть суд.

Більше новин про події в Україні та світі читайте на Depo.Життя
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 коммент. :

Отправить комментарий